Paralleia blog van start!

Vanaf heden is het Paralleia blog online! Ditmaal niet via Blogger, maar via de nieuwste blogsensatie WordPress: http://paralleia.wordpress.com !


Voor degenen die niet weten waar ik het over heb: Sinds 2 maanden maak ik de wekelijkse strip Paralleia voor de krant 7Days (voorheen de Kidsweek), die op middelbare scholen verschijnt. De strip is een vervolgstrip over een parallele wereld (Paralleia dus), waarin de actualiteiten van hier en nu zich ook afspelen, maar in een iets andere vorm. Zo is de Mexicaanse griep in Paralleia wel een griepepidemie, maar dan veroorzaakt door rare buffels. En hoe zal het broeikaseffect eruit zien? Dit alles is vanaf nu te volgen op het bovenstaande blog! Nadat de strip is verschenen in de 7Days (elke vrijdag) wordt het blog geüpdate.
Elke 2 maanden is er een geheel nieuw verhaal waar de hoofdrolspelers Tikoi, Lyla en Ringo een actualiteit te lijf gaan.

Voor degenen die nog twijfelen of ze op de link klikken: het is simpelweg een gloednieuwe wekelijkse strip! Elke vrijdag een nieuwe aflevering!
Dat werkt wel, toch? 😉

Oja hier nog een paar afleveringen om jullie nieuwsgierig te maken 🙂

groetjes,
Aimée

One thought on “Paralleia blog van start!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s