Contact

CONTACT

FULLY BOOKED.
Currently not accepting new client work, internship or eventsPlease respect this.

4 thoughts on “Contact

 1. Hi Aimée, ik heb met veel plezier jouw website bekeken en ben onder de indruk van jouw illustraties. Erg tof! Zelf ben ik ook een illustrator (uit ’88;)) en vind het leuk om mezelf te laten inspireren door het werk van andere kunstenaars. En daarbij ben ik altijd nieuwsgierig naar zijn of haar passies en drijfveren binnen dit creatieve beroep. Ik heb geen idee of je ervoor openstaat, maar het lijkt me leuk om eens een kop koffie met je drinken en hierover verder te praten. Heb je zin en tijd om hiervoor een afspraak te maken? Hoor graag van je, alvast bedankt:) Vriendelijke groet van Irene van Rooij (Irene van Rooij Illustraties).

 2. Aimee,

  I just discovered you and you are my new favorite.
  I’m inspired and so glad I found your book, The Return of the Honey Buzzrd, which I have just begun.
  – Jayme Brandt

 3. Dag Aimee,
  Ik ben blij te lezen dat Bloesems in de herfst opnieuw gedrukt wordt. Ben er al een tijdje naar op zoek. Is het mogelijk al ergens een bestelling te plaatsen?
  Hartelijke groeten
  Hermann

  1. beste Hermann, het is inderdaad goed nieuws, want het boek is al een tijdje uitverkocht. Officieel komt het nieuwe boek (hardcover) 1 april 2020 uit. Er zijn bestellingen te plaatsen bij uw favoriete stripwinkels of boekhandels, of de bekende webwinkels. Ik ben zelf geen verkooppunt helaas, behalve op stripbeurzen! Ik zal het nieuwe boek op de Stripdagen Haarlem 2020 op de markt signeren en verkopen. groetjes, Aimee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s