Belangrijk bericht rondom ‘Bloesems in de Herfst’!

klein068_OBSOLESCENCE_01_COUL

BOEKEN LATER IN DE WINKELS DOOR FOUT 

Soms gaat er wel eens wat mis. Ook bij het maken van een stripboek. Er zijn na het aanleveren van de pagina’s nog zoveel processen (zoals drukken, distributie, levering en verkoop) dat het af en toe… Tja. Even mis gaat.

Helaas is dat nu zo voor de Nederlandse editie van ‘Bloesems in de Herfst’. De korte uitleg is, dat we door de vertraagde levering van de boeken van de drukkerij, het geplande ‘leveringsmoment’ gemist hebben, op 2 dagen. Hierdoor kan uitgeverij Ballon Media de boeken niet meer op de gewenste tijd in de winkels krijgen. De ‘leveringsmomenten’ aan winkels zijn op vaste tijden in de maand, en deze kunnen niet verschoven worden. Het volgende leveringsmoment is helaas pas 20 juni.  Hoewel het boek dus gewoon in het depot ligt, en recensie-exemplaren bijvoorbeeld gewoon verstrekt kunnen worden, is het dus helaas zo dat de reguliere stripfan nog 3 weken moet wachten tot het boek in de winkel ligt. Dit geldt ook voor webwinkels.
De boeken liggen dus pas 20 juni in de winkel.

MAAR!

Er is ook goed nieuws. Gelukkig heb ik dankzij de fantastische medewerkers van Ballon Media (you know who you are) wél zo’n 50 boeken kunnen regelen voor de Nederlandse Boekpresentatie op 25 mei. Deze gaat dus gewoon door. En speciaal voor  de Stripdagen Haarlem heb ik 100 boeken direct van de drukker kunnen inslaan. Kortom: De boekpresentatie en de Stripdagen Haarlem GAAN DOOR. Sterker nog, dit zijn DE ENIGE plekken waar het boek te krijgen is tot 20 juni. 

Kortom, ben je benieuwd naar het boek, SLA JE SLAG! En zorg dat je één van de eerste 100 gelukkigen bent 🙂

Kleine toevoeging: Het kan zijn dat sommige winkels de boeken al eerder krijgen, maar dit is allemaal speculatie. Ga er dus maar vanuit dat we nog een paar weekjes moeten wachten.

Hier de data waarop de boeken WEL verkrijgbaar zijn:

BOEKPRESENTATIE:
25 mei 16:00-18:00, stripwinkel Het Beeldverhaal Amsterdam, Bilderdijkstraat 80
STRIPDAGEN HAARLEM:
26 & 27 mei, Grote Markt Haarlem. Gratis toegang. Je vindt mij beide dagen 10:00-17:00 op kraam 66 op De Grote Markt Haarlem, naast de kerk. Als ik hier niet zit, signeer ik bij EPPO (stand 31 Philharmonie) of SCRATCH (stand 35 Philharmonie). Meer info: http://www.stripdagenhaarlem.nl/

De FRANSE editie ondervindt geen leveringsproblemen.

Tot dan!

data31616056-264f3a

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s