A week’s work:

New “Slimme Pim” for “Kits”:

Flyer for Bitterzoet:

Previews of “Stillborn” part III, final chapter. (20 pages, total of 60!)
Page 1

Page 4

Page 7

5 thoughts on “A week’s work:

  1. Stillborn lijkt me een enorm spannend verhaal.Wanneer plan je het in boekvorm te releasen?Veel succes met je andere projecten!

  2. Hoi Stijn!Hoofdstuk 1 en 2 (ieder 20 pagina's) zijn al uitgekomen in de bundels Apple 1 en Apple 2. Hierin staan ook een hoop andere verhalen van Cheesecake-tekenaars. Hoofdstuk 3, dat nu af is, komt in de speciale bundel Birthday Cake (tgv Cheesecake's 5-jarig bestaan). Komt in september uit.Misschien dat ik alle hoofdstukken nog eens uitbreng in 1 boek :)link: http://www.cheesecake-studio.com (doet het soms niet)

  3. Het zou leuk zijn moest dat verzamel boek dan ook in de Belgische retail terecht komen.Hoge verkoopscijfers in winkels als de 'fnac' kunnen je reputatie enkel maar goed doen, toch?Hoe dan ook, je werkjes blijven geweldig en ik kan niet wachten om mijn armzalige studentenfortuintje eraan uit te geven.Erg jammer dat je met je weekly bent gestopt. Ik ben er nu zelf ook eentje begonnen ( http://stijnd.studentenweb.org ).Als je tijd hebt zou ik het leuk vinden moest je eens gaan kijken.Groetjes

  4. P.S. bij deze heb ik ook eens gekeken op de cheesecake site, en navraag gedaan over de Apple boekjes 🙂

  5. Ziet er goed uit Aimée. Ik zou zeker overwegen om het in een boekje uit te brengen. Niet iedereen kent/leest de Cheesecake bundels en de strip is absoluut de moeite waard.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s