Nieuwe dingen

Waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Pagina uit de strip ‘De weg naar huis’ met bijbehorende cover, die binnenkort op het Belgische stripblad P@per verschijnt.


De weekly van deze week en de cartoon voor de dagkrant van het IFFR.
En ik ben gevraagd voor een interview over mangahelden voor NOT (Onderwijstelevisie). Daarover later meer info! groetjes, Aimée

4 thoughts on “Nieuwe dingen

  1. Wat een prachtige pagina laat je hier zien. Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Hou je op de hoogte? En je weet, altijd een tweede exemplaar apart houden voor mijn “archief”.

  2. Hai Aimee, ik moet bekennen dat ik dit artikel nog niet gelezen heb, maar ik wilde even reageren op het stuk onder je daily – geweldig, je hebt helemaal gelijk. Goed van je dat je het daar zo neer zet, men zeikt. ^^ Thumbs up, ook voor de strip! Mocht ik ‘m vinden, dan krijg je ‘m terug. ; )

  3. hee wat een mooie pagina zeg! Echt super dat je die strips doet, hardstikke tof! ^^Iemand op mn school had t over je werk omdat ik zelf ook geinteresseerd ben in cartoonachtig tekenen dus vandaar een berichtje hier.Maar goed dat het al zo vroeg zo lekker gaat, misschien kom ik nog wel eens een strip van je tegen in de winkel, altijd leuk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s