Lady Gloves

Hier 2 van de 21 pagina’s van het stripverhaal ‘Lady Gloves’, in zijn geheel gemaakt door Cheesecake Studio. En dan bedoel ik heel Cheesecake Studio, want ieder lid doet iets: scenario, schetsen (onderverdeeld), inkten (onderverdeeld), zwarte benadrukkingen (onderverdeeld) en kleuren (onderverdeeld) zodat het de grootste collab ooit wordt. Hij wordt in full colour afgedrukt in het conventieboekje van mangabeurs ABUNAI 2007 (eerste weekend van oktober). Het thema dit jaar is zoals je waarschijnlijk al kunt raden FILM NOIR.

De schetsen van deze 2 zijn van Ming, de inkt + zwarte schaduwen van Joey, en de kleuren heb ik tenslotte gedaan. De tekst is weggelaten, want de rest moet je zelf maar zien op de conventie!Wie zijn wij? Kijk even op http://www.cheesecake-studio.com/ !

One thought on “Lady Gloves

  1. Jammer dat ik niet bij Abunai kon zijn, merk nu pas hoe veel ik gemist heb :P. Nou ja, heb jullie/jou ook gezien in Houten….Nog bedankt voor de schets! Moet hem nog steeds een keer op m’n eigen blogje zetten. Niet dat m’n blog nou zo’n klapper is, maar meer uit waardering.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s